Loading...
/ Blog / Vier Internationale vriendschapsdag 2023 met GIGEL!

Vier Internationale vriendschapsdag 2023 met GIGEL!

Hi!

De kalender is bijna omgeslagen naar een van de meest hartverwarmende dagen van het jaar – op 30 juli vieren we Internationale vriendschapsdag! Het perfecte moment om dit mooie fenomeen van gedeelde lachbuien, tranen, avonturen én alledaagse momenten te vieren. Deze dag biedt een ideale kans om jouw vriend of vriendin extra aandacht te geven en te tonen hoeveel zij voor jou betekenen.

En dat is precies waar Gigel in het spel komt. Met slechts een paar klikken kun je een glimlach op het gezicht van je vriend(in) toveren, een verrassing die net zo uniek is als je vriendschap.

Met een GIGEL geldcadeau kun je vriendschap op een unieke en persoonlijke manier vieren. Hier zijn een paar ideeën:

Gedeelde Ervaringen

Geef het geldcadeau om een ervaring te delen die jullie altijd al samen wilden hebben. Een concert, kookles, yoga-retreat, of zelfs een weekendje weg. Gedeelde ervaringen creëren herinneringen die een leven lang meegaan.

Ondersteun hun Passie

Als je vriend(in) een passie heeft, zoals schilderen, muziek, fotografie, of iets anders, kun je het geldcadeau gebruiken om hen te helpen hun passie na te streven. Door bijvoorbeeld een bijdrage te doen voor het kopen van nieuwe apparatuur, het betalen voor lessen, of zelfs het financieren van een project.

Verwen ze

Geef het geldcadeau om je vriend(in) dat zetje te geven om iets te kopen dat ze altijd al wilden hebben, maar nooit voor zichzelf zouden kopen. Dit kan een luxe item zijn, een dag in de spa, of een diner in een chique restaurant.

Investeer in hun Toekomst

Als je vriend(in) dromen heeft om een eigen bedrijf te starten, terug naar school te gaan, of een andere grote stap in hun leven te zetten, kan het geldcadeau worden gebruikt om hen te helpen hun doelen te bereiken.

Doe iets Goeds

Als je vriend(in) een hart heeft voor een bepaalde zaak of liefdadigheidsinstelling, overweeg dan om het geldcadeau te doneren aan die organisatie in hun naam.

Onthoud, het gaat niet om het bedrag van het geldcadeau, maar om de gedachte en zorg die erachter zit. Het is een manier om te laten zien dat je hun vriendschap waardeert en dat je bereid bent om te investeren in hun geluk en succes.

Dus als je nog geen GIGEL hebt, wat houd je dan tegen? Download de Gigel-app nu in de Appstores en begin met het vieren van vriendschap op een geheel nieuwe manier!

Happy Internationale vriendschapsdag!