Loading...
/ Blog / Maak elke Bruiloft Speciaal met GIGEL Geldcadeaus!

Maak elke Bruiloft Speciaal met GIGEL Geldcadeaus!

Het is september en dat betekent dat het trouwseizoen in volle gang is! Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bruiloft niet zomaar een van de vele is? Met GIGEL voeg je een creatieve en persoonlijke touch toe aan deze speciale dag. Lees verder om te ontdekken hoe!

Klantreview: Een Cadeau Om Te Onthouden

We zijn altijd blij om te horen hoe GIGEL bijdraagt aan jullie speciale momenten. Een van onze klanten deelde deze prachtige review:

Het cadeau is zeer goed bevallen. We hadden het bruidspaar een hotelbon cadeau gegeven en we vonden het leuk om nog wat zakgeld mee te geven. En omdat contant geld niet meer van deze tijd is, was een gigel een erg goed alternatief. De boodschap erbij was ook erg leuk. Het is zeker een cadeau wat ik ga onthouden voor een volgende keer!

Creatieve Ideeën voor een Unieke Bruiloft met GIGEL

Idee 1: Het GIGEL Poll Bord

Bij de ingang van de trouwlocatie plaats je een groot, prachtig versierd bord of canvas. Leg er stiften of pennen en thema-gerelateerde tags naast. Op dit bord staat ook een uitnodiging voor een leuke GIGEL Poll: “Waar denk jij dat het bruidspaar hun GIGEL-geld aan gaat uitgeven?” Gasten kunnen hun creatieve of grappige antwoorden opschrijven en een polaroidfoto van zichzelf ernaast plakken. Maak de polaroids gemakkelijk ter plekke met een Instax-camera! Zo voeg je een super persoonlijk en fun element toe aan deze speciale dag.

Idee 2: Een Boeket Vol Liefdevolle Boodschappen

Schrijf je boodschap op een tag en bevestig deze aan een bloem. Plaats de bloem daarna in een prachtige vaas of speciale houten standaard op de cadeautafel. Aan het einde van de dag heeft het bruidspaar een boeket vol liefdevolle boodschappen van alle gasten om mee naar huis te nemen!

en Boeket Vol Liefdevolle Boodschappen

Download de GIGEL app en claim hier jouw 10% korting op jouw eerste GIGEL!

Vond je deze ideeën leuk? We hebben goed nieuws! Deze maand zullen we nog meer creatieve ideeën voor bruiloften delen op onze social mediakanalen. Volg ons op Instagram en Facebook om niets te missen:

September mag dan wel dé trouwmaand zijn, maar met GIGEL wordt elke bruiloft een unieke en onvergetelijke ervaring. Of je nu gast bent of het bruidspaar zelf, GIGEL biedt creatieve en persoonlijke manieren om deze speciale dag nog specialer te maken. Probeer het zelf en ervaar hoe GIGEL je helpt om mijlpalen met liefde en creativiteit te vieren!