Loading...
/ Blog / De Nijmeegse 4daagse vier je samen!

De Nijmeegse 4daagse vier je samen!

De Nijmeegse 4daagse staat weer voor de deur, vol met avontuur en uitdagingen! Wees tijdens deze Walk of the World voorbereid op zinderende hitte, verrassende regenbuien en de gevreesde blaren. Maar ook vierdaagsefeesten en vrienden maken met mensen van over de hele wereld. Duizenden dappere wandelaars trekken hun wandelschoenen aan voor deze ultieme uitdaging die al sinds 1909 bestaat. Maar laten we in deze blog eens stilstaan bij iets dat onmisbaar is voor de deelnemers: aanmoediging vanaf de zijlijn!

Aangemoedigd worden is als een power-up voor de motivatie en laat je voelen dat je er niet alleen voor staat in dit wandelavontuur. Als je voorbij wandelt, met misschien wat blaren op je voeten, en iedereen juicht je toe, voel je de energie door je aderen stromen! Het applaus, de duimen omhoog en de opbeurende woorden geven je de kracht om door te blijven gaan, zelfs als vermoeidheid en twijfels om de hoek komen kijken.

Onderweg naar die glorieuze eindstreep en het spetterende blarenbal worden deelnemers goed verzorgd en aangemoedigd. Maar wil jij nog iets extra’s doen vanaf de zijlijn? Stuur de wandelaar een GIGEL geld-cadeaukaart via WhatsApp! Een bijdrage aan hun ultieme paklijst voor de 4daagse of een extraatje voor een verfrissende versnapering zal altijd met open armen ontvangen worden!

Het geven van een geldcadeau via Gigel is eenvoudig. Je maakt een account aan, kiest een bedrag en voegt een persoonlijk bericht toe. Dit kan een motiverende boodschap zijn, een aanmoediging voor de laatste kilometers, of een felicitatie voor het voltooien van de tocht. Vervolgens verstuur je de GIGEL gemakkelijk via WhatsApp of e-mail. De ontvanger krijgt een melding en kan het geld claimen. Zo simpel is het!

GIGEL wenst je ongelofelijk veel plezier, of je nu meewandelt of als cheerleader langs de zijlijn staat. Geniet van die ongekende vibe die de Nijmeegse 4daagse zo uniek maakt, vol feestelijke hoogtepunten, grenzeloos doorzettingsvermogen en teamspirit!

Houd je veters goed #gestrikt dit jaar tijdens de Nijmeegse 4daagse!