Loading...
/ Blog / Weg verrassing!

Weg verrassing!

Toen onze oprichtster Marieke tijdens de pandemie in het huwelijksbootje stapte met meneer Gigel, konden niet alle belangrijke mensen aanwezig zijn op deze bijzondere dag. Toch wilden sommigen het bruispaar verrassen met een geldcadeau, maar het opvragen van rekeningnummers of het sturen van geld via tikkies zorgde voor gedoe en nam de verrassing weg!

Natuurlijk, je kunt iemand een cadeaukaart of cash geven, maar ook dat heeft nadelen, zoals beperkte bestedingsmogelijkheden van cadeaukaarten en het risico op verlies of vergeten. Bovendien zijn enveloppen met contant geld steeds minder praktisch in onze digitale wereld.

Dat kan beter

Daardoor ontstond de vraag; waarom bestaat er geen leuke manier om iemand digitaal met geld te verrassen? Een alternatief dat duurzaam en gemakkelijk te geven is, maar nog steeds feestelijk én attent. Een digitaal geldcadeau in een feestelijke verpakking, waarmee we niet alleen onze support laten zien, maar ook een positieve bijdrage kunnen leveren aan het milieu – het geven van spullen als cadeau kan namelijk bijdragen aan onnodige verspilling en vervuiling.

Door te kiezen voor een digitaal geldcadeau kan de ontvanger zelf beslissen waar het geld aan wordt besteed, zoals tweedehands winkelen, investeren of het geld op hun spaarrekening zetten voor een toekomstige droom.

Met deze gedachte in ons achterhoofd, kwam het idee om GIGEL te ontwikkelen – een app waarmee je op een originele manier geld cadeau kunt geven, die past bij de dromen en passies van je vrienden, familie en geliefden. Om mijlpalen te vieren of gewoon zomaar, omdat ze het verdienen! Door het toevoegen van een persoonlijke boodschap en een feestelijke verpakking, kun je laten zien dat je echt hebt nagedacht over het cadeau en de ontvanger.

Het geven van een digitaal geldcadeau is daarom een geweldige manier om zowel attent als duurzaam te zijn.

Een echte verrassing, daar word je blij van!