Loading...
/ Blog / Gigel: een persoonlijk geldcadeau

Gigel: een persoonlijk geldcadeau

Gigel, hooray! Het geven van cadeaus gaat vaak gepaard met bijzondere momenten en gebeurtenissen. En het is zó belangrijk om er echt aandacht aan te besteden, zodat het cadeau ook écht attent is. Het geven van een attent cadeau gaat verder dan alleen het geven van een cadeau. Maar geen zorgen, want Gigel zorgt voor de perfecte oplossing! Met Gigel kun je namelijk een persoonlijk geldcadeau geven, waardoor de ontvanger de vrijheid heeft om het geld te besteden waar en waaraan hij/zij maar wil. Hoe tof is dat?!

En daar houdt het niet op, want Gigel zorgt ook nog eens voor een persoonlijke en originele manier van overhandigen. Je kunt namelijk een unieke A5 formaat postkaart gebruiken die via onze geanimeerde thema’s digitaal tot leven komt door simpelweg de QR-code te scannen. Hoe cool is dat?! Zo kan de ontvanger altijd terugkijken naar de persoonlijke video en de boodschap die je hebt toegevoegd aan de kaart.

Maar Gigel is niet alleen attent en persoonlijk, het is ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk! Heb je ooit een cadeau gekregen waarvan je dacht: “Wat moet ik hiermee?”. Ja, dat dachten we al! Geld cadeau krijgen is daarom een slimme en duurzame keuze. Je kunt namelijk zelf beslissen waar je het aan uitgeeft en zo kiezen voor duurzame opties. Zo kun je investeren in milieuvriendelijke apparaten, duurzame kleding of lokale producten die minder impact hebben op het milieu door transport. Door jouw geld cadeau bewust te besteden, kun je bijdragen aan een duurzamere toekomst. Zo kun je met een gerust hart een cadeau geven dat niet alleen zorgt voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger, maar ook op de planeet.

Kortom, met Gigel geef je niet zomaar een cadeau, maar geef je een attent en persoonlijk geldcadeau dat zorgt voor een mooie herinnering. En dit alles zonder de beperkingen van cadeaubonnen, zoals specifieke winkels of merken en een vervaldatum. Dus laten we die feesthoedjes opzetten en Gigel gaan geven!