Loading...
/ Blog / Vaarwel cadeaubon. Hallo Gigel!

Vaarwel cadeaubon. Hallo Gigel!

Cadeaubonnen: we hebben ze allemaal wel eens cadeau gekregen of gegeven. Het lijkt misschien een goed idee, maar er kleven ook wat nadelen aan. Ten eerste ben je als ontvanger vaak beperkt tot specifieke winkels of merken, waardoor je niet de vrijheid hebt om te kopen wat je ├ęcht wilt. Bovendien kan de vervaldatum behoorlijk stressvol zijn. En laten we eerlijk zijn, cadeaubonnen hebben de neiging om te verdwalen tussen al onze spullen. Je leest er nog veel meer over in het ‘cadeaubonnen ergernissen’ onderzoek van de consumentenbond.

Maar wat is dan een goed alternatief voor cadeaukaarten? Heb je wel eens gedacht aan het geven van een persoonlijk en attent geldcadeau via Gigel? Met Gigel geef je de ontvanger de vrijheid om het geld te besteden waar en waaraan hij of zij maar wil. Dit maakt het een perfect alternatief voor de beperkingen van cadeaukaarten.

Bij Gigel kun je het geldcadeau op een persoonlijke manier overhandigen, bijvoorbeeld met een leuke foto of video. Zo geef je niet alleen geld, maar ook een mooie herinnering. De ontvanger kan het geld vervolgens besteden bij duizenden webshops en fysieke winkels. En dat allemaal zonder de beperkingen van cadeaukaarten, zoals specifieke winkels of merken en een vervaldatum.

Duurzaam

Een persoonlijk geldcadeau via Gigel is ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Er wordt namelijk geen plastic geproduceerd en er is geen sprake van onnodig transport. Bovendien kan de ontvanger ervoor kiezen om het geld bijvoorbeeld te besteden aan duurzame producten.

Kortom, als je op zoek bent naar een persoonlijk, attent en vrij cadeau-idee, dan is Gigel het perfecte alternatief voor cadeaukaarten. Het biedt de ontvanger alle vrijheid om het geld te besteden waar en waaraan hij of zij maar wil, zonder beperkingen. En met de mogelijkheid om het op een persoonlijke en duurzame manier over te brengen, is het een cadeau waar iedereen blij van wordt!